Tuotetiedot
Tarkastakaa täydet tuotetiedot
Vandoren Canen tarina
On monia tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ruo'on kasvatuksessa, erityiset ominaisuudet, kuten ilmasto, aurinko, tuuli ja maaperä, joka herättää ruo'on eloon.
Vaatii peräti neljän vuoden huolenpidon ja huomion, jotta ruoko saadaan siihen pisteeseen, että se voi kantaa arvostetun Vandoren -nimen. Ensimmäisenä vuonna ruoko saavuttaa lopullisen kokonsa ja halkaisijansa. Toisen vuoden lopussa, saatuaan kehonsa ja voimansa, se on valmis sadonkorjuuseen.
Tölkki on leikattu hienovaraisesti saksilla, jotka on suunniteltu estämään kuitujen rikkoutuminen, kun mehu on täysin paikallaan. Sen jälkeen se kuoritaan, leikataan 6 jalkasiksi tikkuiksi ja viedään aurinkoon kultaisen värin luomiseksi. Ruoko niputetaan ja lähetetään Vandoren suojattuun ja ilmastoituun varastoon kuivumaan vielä kaksi vuotta ennen valmistuksen aloittamista.
Kun ruoko on valmis valmistettaviksi, tehdään ensimmäinen leikkaus, joka tuottaa karkeimman muodon valmistautuessa muuttumaan ruokoksi. Nämä karkeat muodot on viistetty 1/100 mm:n tarkkuudella Bernard Van Dorenin luoman mallin perusteella.
Jokaisella kepillä on oma luonteensa, jolla määräytyy kaivon vahvuus. Mikään ruo'on pala ei voi olla identtinen tämän luonnontuotteen luonteen vuoksi. Lopputarkastuksen jälkeen ruoko leimataan lujuudellaan, saa Vandoren -logon ja asetetaan suojakuoreen. Nyt ruoko on valmiina muusikoille.
Tekniset tiedot
- Instrumentti: Kontrafagoti
- Instrumenttijärjestelmä: Heckel (saksa)
- Alkuperämaa: Ranska
- Korkeus: 7,5 cm
- Syvyys: 2,3 cm
- Paino: 3g
Huomaa: Tämä ruoko on Heckel-tyyliselle (saksalaiselle) fagottille. Tarkista tästä ruoko ranskalaistyylinen versio.