Tuotetiedot
Tarkastakaa täydet tuotetiedot
Vandoren Canen tarina
On monia tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ruo'on kasvatuksessa, erityiset ominaisuudet, kuten ilmasto, aurinko, tuuli ja maaperä, joka herättää ruo'on eloon.
Vaatii peräti neljän vuoden huolenpidon ja huomion, jotta ruoko saadaan siihen pisteeseen, että se voi kantaa arvostetun Vandoren -nimen. Ensimmäisenä vuonna ruoko saavuttaa lopullisen kokonsa ja halkaisijansa. Toisen vuoden lopussa, saatuaan kehonsa ja voimansa, se on valmis sadonkorjuuseen.
Ruoko on leikattu hellävaraisesti saksilla, jotka on suunniteltu estämään kuitujen murtuminen, kun mehu on täysin paikallaan. Sen jälkeen se kuoritaan, leikataan 6 jalkasiksi tikkuiksi ja viedään aurinkoon kultaisen värin luomiseksi. Ruoko niputetaan ja lähetetään Vandoren suojattuun ja ilmastoituun varastoon kuivumaan vielä kaksi vuotta ennen valmistuksen aloittamista.
Kun ruoko on valmis valmistettaviksi, tehdään ensimmäinen leikkaus, joka tuottaa karkeimman muodon valmistautuessa muuttumaan ruokoksi. Nämä karkeat muodot on viistetty 1/100 mm:n tarkkuudella Bernard Van Dorenin luoman mallin perusteella.
Jokaisella kepillä on oma luonteensa, jolla määräytyy kaivon vahvuus. Mikään ruo'on pala ei voi olla identtinen tämän luonnontuotteen luonteen vuoksi. Lopputarkastuksen jälkeen ruoko leimataan lujuudellaan, saa Vandoren -logon ja asetetaan suojakuoreen. Nyt kaislat ovat valmiina muusikoille.
Tekniset tiedot
- Instrumentti: Fagotti
- Instrumenttijärjestelmä: ranska (buffet)
- Alkuperämaa: Ranska
- Korkeus: 7,5 cm
- Syvyys: 2,3 cm
- Paino: 3g
Huomaa: Tämä ruoko on ranskalaiselle (buffet) tyyliselle fagottille, katso tästä Heckel-tyylinen versio tästä ruokosta.